Bekijk het programma van de Schakeldag

Op dinsdag 8 maart is de Schakeldag 2022. Het programma staat online. Via de Networkapp kunt u onder andere werksessies, pitches en Schakeljournaals volgen.

Over de Schakeldag

De Schakeldag is gericht op medewerkers bij de overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven. In verschillende sessies praten we u bij over actualiteiten in de huidige en nieuwe wet- en regelgeving over de fysieke leefomgeving, specifiek de Omgevingswet. Het thema van de Schakeldag 2022 is Durven, beginnen, doen!.

In deze online editie zijn verschillende typen sessies opgenomen. Zowel korte pitches als inhoudelijke, verdiepende sessies als luchtige Schakeljournaals.

Een gevarieerd programma

Wij ontvangen u graag vanaf 09.45 uur voor de virtuele inloop in de Networkapp.

Om 10.00 gaan we van start met de plenaire opening. Daarna volgen verschillende kennissessies, werksessies, talkshows en themapitches.

Denk bijvoorbeeld aan sessies over externe veiligheid onder de Omgevingswet, lozingen van afvalwater, versterking van het VTH-stelsel, vergunningsvrij bouwen en energiebesparing. Naast deze kennis- en werksessies staan er Schakeljournaals gepland, bijvoorbeeld over het Informatiepunt Leefomgeving.

Ook zijn er 3 rondes met themapitches. Enkele onderwerpen die hierin aan bod komen zijn het Kenniscentrum Ontplofbare Oorlogsresten, het overgangsrecht, de Atlas Leefomgeving en het Schone Lucht Akkoord.

We trappen het programma af met een interactieve keynotesessie van Rob Urgert en Joep van Deudekom, ofwel … De Verbinders! Laat u verrassen door deze inhoudelijke, maar ook luchtige, sessie met vragen, polls, filmpjes en veel humor. Alvast meer weten? Neem een kijkje op robenjoep.nl/de-verbinders.

  • Bekijk het volledige programma

Schrijf u in!

Bent u nog niet ingeschreven voor de Schakeldag? Vul dan het aanmeldformulier in. Na aanmelding ontvangt u meer informatie over de Networkapp, die we gebruiken voor het programma. Via de Networkapp kunt u het programma bekijken, een keuze maken voor de workshops en netwerken met andere deelnemers.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via schakeldag@congresbureau.nl of 030-275 96 22.