Inschrijving Schakeldag 2018 gestart!

Aanmelden en kosten

U kunt zich nu inschrijven via het registratieformulier. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Kosten voor deelname bedragen €95,- exclusief BTW.

Mocht u dit jaar niet in de gelegenheid zijn de Schakeldag bij te wonen maar wilt u volgend jaar wel een uitnodiging ontvangen laat ons dat dan weten. Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar schakeldag@congresbureau.nl of bel naar 030- 2759627.

Veel keus uit verschillende sessies

Op dinsdag 26 juni 2018 bent u van harte welkom in ‘s Hertogenbosch op de jaarlijkse Schakeldag georganiseerd door Rijkswaterstaat samen met het Programma aan de slag met de Omgevingswet.

Thema voor de Schakeldag 2018 is 'Durf te doen, pak de kansen'. Ontwikkelingen rond de Omgevingswet zijn een belangrijk onderwerp. De sessies geven u de laatste inzichten en kennis om zelf aan de slag te gaan. In de sessie staan de huidige en nieuwe wet- en regelgeving centraal.

Ook de andere manier van werken, maatschappelijke opgaven, digitalisering en pilots komen aan bod. Er zijn demonstraties van instrumenten en tools. En er is voldoende ruimte om bekende en nieuwe collega’s te ontmoeten, want naast kennisdeling is ook netwerken een belangrijke activiteit op deze dag. Verbreed uw horizon, leg nieuwe contacten en kom tot vernieuwende ideeën.

Graag tot ziens op de Schakeldag!