Programma Schakeldag 2017: De kracht van samenwerken

De kracht van samenwerken. Bergbeklimmer en expeditieleider Melvin Redeker zal op 29 juni 2017 in een kort plenair programma laten zien en voelen hoe je met samenwerken een overwinning bereikt.

Programma Schakeldag 2017

Inmiddels zijn er al zo’n 90 sessies over uiteenlopende onderwerpen, waaronder de Omgevingswet. Wat gaat er veranderen en hoe daarmee te werken? Dat is in 2019. De huidige wet- en regelgeving bepaalt dus nog steeds de praktijk. Wat speelt daar? Deze onderwerpen komen volop aan bod. Daarnaast zijn er ook sessies over juridisch onderwerpen, communicatie, vaardigheden en tools, die bij de uitvoering van beleid kunnen worden ingezet. Kortom, ook dit jaar bieden we een gevarieerd programma en is de Schakeldag niet te missen!

Netwerkapp

Nieuwe contacten leiden vaak tot nieuwe samenwerkingskansen. Daarom wegens succes verlengd, onze Netwerkapp. In de Netwerkapp vindt u straks het totale programma, alle deelnemers en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en contacten te leggen. Dit jaar gebruikt u de app ook voor de inschrijving voor alle sessies. Natuurlijk is er ook genoeg gelegenheid om met elkaar te netwerken in het groen ingerichte Netwerkpark.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via schakeldag@congresbureau.nl of 030 - 275 96 27.